Descoperă aplicația Inginer Agronom în Apple App Store sau Magazinul Google Play și identifică rapid o soluție pentru bolile care afectează culturile agricole.

Povestea Solarex

Compania noastră s-a înființat în anul 1993. În acest timp Solarex a avut o creștere spectaculoasă a cifrei de afaceri anual, iar în prezent peste 100 specialisti stau la dispozitia dumneavoastra.

Domeniul de activitate al SOLAREX IMPEX SRL este fabricarea , ambalarea si distribuirea pesticidelor si a fertilizantilor foliari. Firmă are certificare ISO 9001/2015, dovadă a calității și standardelor înalte menținute de specialiștii noștri. De altfel deviza firmei este: ”Produse de calitate, pentru culturi bogate”.

Preocuparea principala a firmei Solarex este dezvoltarea de noi produse si tehnologii de fabricatie capabile sa satisfaca noile provocari ale agriculturii .


SOLAREX IMPEX SRL deține fabrica de nutreturi combinate din Drobeta Turnu Severin www.nutrisol-agro.ro , capacități de depozitare si prelucrare a cerealelor pentru 50.000 tone în Drobeta Turnu Severin și Segarcea. 

IQNet SRAC 9001

Parteneri Solarex

bayer.jpg
corteva.jpg
fmc-1.png
nufarm.jpg
sharda.jpg
ulp.jpg
sumiagro.jpg
ciech.png