Descoperă aplicația Inginer Agronom în Apple App Store sau Magazinul Google Play și identifică rapid o soluție pentru bolile care afectează culturile agricole.

CUM PROTEJAM PLANTELE DE DAUNATORI ! TRATAMENTE EFICIENTE!

CUM PROTEJAM PLANTELE DE DAUNATORI ! TRATAMENTE EFICIENTE!

Cei mai frecventi daunatori care apar la LEGUME , FLORI , PLANTE ORNAMENTALE sau POMI FRUCTIFERI sunt:

- AFIDELE – numeroase specii de paduchi cu forme aripate si nearipate in diverse culori ( verde , negru , cenusiu , alb etc.) . Colonizeaza pe partea inferioara a frunzelor , florilor , inflorescentelor , lastarilor tineri si prin intepare se hranesc cu seva plantei ducand la stagnarea cresterii , gofrarea si uscarea frunzelor si chiar la distrugerea totala.

- ACARIENII – sunt paianjenii minusculi , care de cele mai multe ori nu se vad cu ochiul liber. Atacul se vede prin aparitia unor panze foarte fine , aparitia decolorarii punctiforme pe frunze , plantele atacate incep sa se usuce , bobocii florali se inegresc si cad , se ajunge la moartea plantei.

Acesti daunatori pot aparea si la CULTURILE DE LEGUME produse in spatii inchise – SERE , SOLARII ,RASADNITE dar si in GRADINI– atacand plantutele inca din primele faze de vegetatie si producand mari pagube.

 

Pentru combaterea eficienta a acestor daunatori recomandam utilizarea produsului :

- ZINCANO – 33ml/10l apa.

Se utilizeaza pe toata perioada de vegetatie - prin dizolvarea unui flacon de 33 ml in 10 l apa si stropirea plantelor prin imbaiere.

Alimenteaza plantele cu microelemente – zinc si molibden , esentiale in dezvoltarea lor.

Prin modul de formulare contribuie la activarea sistemului de autoaparare al plantei , astfel , in mod indirect aceasta lupta mult mai usor cu insecte precum purici , afide , viermisori , cicade , paienjeni , musculita alba de sera.

Produsul se aplică NUMAI cu pompa de stropit. Produsul NU se aplică cu atomizorul. Produsul se aplică singur, fără a fi amestecat cu alte pesticide sau alţi fertilizanţi foliari.

Aveti grija de plantele dumneavoastra!

 

          Afide

       paianjenul rosu comun.

             Afide

                 Afide

          zincano- imbaiere.

Distribuie Trimite