Descoperă aplicația Inginer Agronom în Apple App Store sau Magazinul Google Play și identifică rapid o soluție pentru bolile care afectează culturile agricole.

O METODA SIMPLA DE A AJUTA LEGUMELE SA SE DEZVOLTE IN PERIOADELE DE STRES ( diferente de temperatura, seceta , grindina , umiditate prea mare)! FERTILIZAREA FOLIARA !

O METODA SIMPLA DE A AJUTA LEGUMELE SA SE DEZVOLTE IN PERIOADELE DE STRES ( diferente de temperatura, seceta , grindina , umiditate prea mare)! FERTILIZAREA FOLIARA !

Utilizarea fertilizantilor foliari ne ajuta , cu costuri mici , sa obtinem rezultate deosebite in sporirea cantitativa si calitativa a productiei la toate culturile : LEGUME , POMI FRUCTIFERI , VITA DE VIE , GRAU , PORUMB , FLOAREA SOARELUI , RAPITA etc.

Atunci cand alegem un ingrasamant foliar trebuie sa tinem cont de compozitia , eficienta lui si perioada de aplicare.

Avantajele fertilizarii foliare :

- completarea nutritiei plantelor in momentele cu cerinte maxime.

- prevenirea si corectarea carentelor de nutritie.

- absorbtia rapida a elementelor nutritive prin frunze.

- se pot aplica odata cu tratamentele pentru boli si daunatori.

- trecerea mai usor a plantelor peste perioade de stress: diferente de temperatura , inghet , seceta , umiditate prea mare , grindina.

 In PRIMELE FAZE DE VEGETATIE atat legumele cat si pomii fructiferi si vita de vie au consum mare de AZOT si  MICROELEMENTE pentru dezvoltarea aparatului foliar. Ingrasaminte foliare recomandate sunt :

- AMINOFEED SUPER – 2,0 – 3,0 l/ha , SOLAR VERDE – 3,0 – 7,0 l/ha , SOLFERT 30-10-10 +ME – 3,0 – 4,0 kg/ha.

Tot in PRIMELE FAZE DE VEGETATIE plantele au un consum mare de FOSFOR,  POTASIU si MAGNEZIU pentru dezvoltarea sistemului radicular si a aparatului foliar. Recomandam stropiri cu :  - SOLFERT 11-52-5 +ME – 3,0 – 4,0 kg/ha, SOLFERT 10-5-40 +ME- 3,0 – 4,0 kg/ha , AGRIPHITE 600 EC -2,0 – 6,0 l/ha  , SOLAR BOR – 2,0 l/ha.

Toate aceste foliare contin si microelemente necesare plantelor :MAGNEZIU, ZINC, FIER, CUPRU, BOR, SULF.

In PERIOADA DE CRESTERE ACTIVA a plantelor si fructelor este bine de aplcat foliare de tip NPK echilibrate + microelemente. Iata cateva exemple : SOLFERT 20-20-20 +ME 3,0 – 4,0 kg/ha , SOLFERT ALGA 18-19-20 +ME – 3,0 – 4,0 kg/ha , SOLAR GEL 23-23-23 +ME – 3,0 – 4,0 kg/ha .

La pomii fructiferi si vita de vie in PERIOADA FORMARII SI CRESTERII FRUCTELOR, la legume in perioada cresterii intensive  este nevoie de o mare cantitate de CALCIU.

CALCIUL intareste peretii celulari , reduce incidenta putregaiului cenusiu si a altor boli fungice , creste rezistenta la transport si pastrare , previne craparea fructelor.

Recomandam stropiri cu foliar SOLAR CALCIU – 3,0 – 5,0 l/ha.

                     Aveti grija de culturile dumneavoastra!

        Gama Solfert

Efect fertilizare foliara.

       Efect fertilizare foliara.

         Efect fertilizare foliara.

         Gama Solar.

Distribuie Trimite