Descoperă aplicația Inginer Agronom în Apple App Store sau Magazinul Google Play și identifică rapid o soluție pentru bolile care afectează culturile agricole.

SA APLICAM UN TRATAMENT EFICIENT IMPOTRIVA DAUNATORILOR LA PLANTE!

SA APLICAM UN TRATAMENT EFICIENT IMPOTRIVA DAUNATORILOR LA PLANTE!

Cei mai frecventi daunatori care apar la LEGUME , FLORI , PLANTE ORNAMENTALE sau POMI FRUCTIFERI sunt:

- AFIDELE – numeroase specii de paduchi cu forme aripate si nearipate in diverse culori ( verde , negru , cenusiu , alb etc.) . Colonizeaza pe partea inferioara a frunzelor , florilor , inflorescentelor , lastarilor tineri si prin intepare se hranesc cu seva plantei ducand la stagnarea cresterii , gofrarea si uscarea frunzelor si chiar la distrugerea totala.

- ACARIENII – sunt paianjenii minusculi , care de cele mai multe ori nu se vad cu ochiul liber. Atacul se vede prin aparitia unor panze foarte fine , aparitia decolorarii punctiforme pe frunze , plantele atacate incep sa se usuce , bobocii florali se inegresc si cad , se ajunge la moartea plantei.

Acesti daunatori pot aparea si la CULTURILE DE LEGUME produse in spatii inchise – SERE , SOLARII ,RASADNITE dar si in GRADINI– atacand plantutele inca din primele faze de vegetatie si producand mari pagube.

Pentru combaterea eficienta a acestor daunatori recomandam utilizarea produsului :

- ZINCANO – 33ml/10l apa.

Se utilizeaza pe toata perioada de vegetatie - prin dizolvarea unui flacon de 33 ml in 10 l apa si stropirea plantelor prin imbaiere.

Alimenteaza plantele cu microelemente – zinc si molibden , esentiale in dezvoltarea lor.

Prin modul de formulare contribuie la activarea sistemului de autoaparare al plantei , astfel , in mod indirect aceasta lupta mult mai usor cu insecte precum purici , afide , viermisori , cicade , paienjeni , musculita alba de sera.

Produsul se aplică NUMAI cu pompa de stropit. Produsul NU se aplică cu atomizorul. Produsul se aplică singur, fără a fi amestecat cu alte pesticide sau alţi fertilizanţi foliari.

Aveti grija de plantele dumneavoastra!

 

 

 

 

          afide la rosii.

          afide la ardei .

       Afide la castraveti.

zincano - imbaierea plantelor.

Distribuie Trimite