fenhexamid • Producător: BAYER CROPSCIENCE S.A.S.
Ambalaje
Combate
Monilioza, Putregaiul brun Putregaiul cenuşiu Putregaiul cenuşiu al viței de vie Boli - Bacterii| Cultura | Doza | Afecțiuni | Detalii |
|---|---|---|---|
| Căpşun | 1.5L / ha | Putregaiul cenuşiu | se aplică 1-3 tratamente: primul la începutul înfloririi, iar următoarele după fiecare recoltare a fructelor |
| Castraveţi (spaţii protejate) | 0.8L / ha | Putregaiul cenuşiu | se aplică 1-3 tratamente de la apariţia celei de-a doua frunze până la maturitatea deplină a fructelor |
| Cireș | 0.8L / ha | Monilioza, Putregaiul brun | se aplică 1-2 tratamente de la umflarea mugurilor până când fructele ajung la maturitate |
| Crizanteme | 0.8L / ha | Putregaiul cenuşiu | se aplică 3 tratamente la avertizare (10 zile între tratamente) |
| Lalele | 0.8L / ha | Putregaiul cenuşiu | se aplică 3 tratamente la avertizare (10 zile între tratamente) |
| Prun | 0.8L / ha | Monilioza, Putregaiul brun | se aplică 1-3 tratamente de la umflarea mugurilor până când fructele ajung la maturitate |
| Tomate (spaţii protejate) | 1.2L / ha | Putregaiul cenuşiu | se aplică 1-2 tratamente de la a treia inflorescenţă vizibilă până la maturitatea deplină a fructelor |
| Vișin | 0.8L / ha | Monilioza, Putregaiul brun | se aplică 1-2 tratamente de la umflarea mugurilor până când fructele ajung la maturitate |
| Viță de vie | 1L / ha | Putregaiul cenuşiu al viței de vie | se aplică 1-2 tratamente astfel: de la apariţia inflorescenţelor până la coacerea deplină pentru strugurii de vin; de la sfârşitul înfloritului până la coacerea deplină pentru strugurii de masa |
Vezi și alte produse